Tiempo Simat de la Valldigna

miércoles, 27 de junio de 2012

Más de 50 personas asistieron al curso de natación.





Éxito total en la convocatoria de l´Ajuntament de Simat en la primera clase de natación "Aquagym", celebrada ayer tarde en la Piscina Municipal.

A pesar de los nulos intentos de algunos de desprestigiar todas las iniciativas que salen del equipo de Gobierno del PP, el curso está siendo todo un éxito donde hay más de 50 vecinos inscritos en los mismos.

7 comentarios:

  1. Desprestigiar lo que hace el hay-untamiento????? El ayuntamiento ha dejado la pisina para que unas personas privadas hagan sesiones de aqua-gim a 38 euros por cabesa, de iniciativa del hay-untamiento res.
    Lo que es menester es que feu coses i no espereu que les facen altres per fer-vos la foto
    , es una poca vergonya que els monitors del campus esportiu cobren de la diputació i vosaltres cobreu 40 euros als xiquets

    ResponderEliminar
  2. LO QUE TENEMOS QUE APRENDER TODOS ES QUE TODO VALE DINERO.MANTENIMIENTO DE INSTALACIONES,LUZ,PERSONAL.......Y UN LARGO ETC.Y LO PAGAMOS ENTRE TODOS.TODAS LAS PERSONAS QUE TRABAJAN PARA LA EMPRESA QUE LLEVA EL SOCORRISMO,MANTENIMIENTO Y CURSOS DE NATACIÓN EN LA PISCINA SON DE SIMAT.
    A MÉS A MÉS L'EQUIP DE GOVERN DEL PP ESTÀ TREBALLANT I DONANT RESPOSTA A LES NECESSITATS DE SIMAT AMB UN PRESSUPOST MOLT AJUSTAT.

    ResponderEliminar
  3. ay mama que bonito es oir hablar en la lengua de cervantes.2 de julio de 2012, 13:46

    Son todos de simat y alguno puesto por el alcalde digitalmente!
    Tot simat esta ajustant pressupostos no sols l´ajuntament. mes de 50 persones a 38€ son mes de 2000€ que ingressa l´empresa privada que fa l´aquagim, si li paga 200€ al monitor se´n queda 1800...algu esta fent-se ric sense treballar i amb les instal.lacions que paguem entre tots.
    que cobra l´ajuntament a eixa empresa? s´exigeix el bono a la gent que fa aquagim? o a eixos no cal cobrar-los el manteniment, la llum i el personal.
    No teniu vergonya cobrar 40 euros als xiquets del campus per algo que no vos costa ni un euro perque ho paga la diputació! que no paguem prou de contribucions?

    ResponderEliminar
  4. Deuries de montar-te tu una empresa i donar el servei de la piscina, segur que si eres competent i del poble l'ajuntament et contrataria.

    ResponderEliminar
  5. Pero despues si que hi han 200.000 euros per a la gespa artificial... serà que a l'alcalde li agrada molt el fútbol???

    ResponderEliminar
  6. Si no sabeu torejar...4 de julio de 2012, 12:06

    Al de les 20:57.
    el problema que teniu els peperos es que que cregueu que el serveis publics s´han fet per fer negoci (vosaltres clar).
    no necessite crear cap empresa, no soc regidor del Pp com el que porta el servei i si vulguera fer negoci montaria una envasadora de xoriços.
    Competent es fer pagar als xiquets 40€ per una cosa que a l´ajuntament no li costa res? i no cobrar el bono als que utilitzen la piscina en l´aquagim? ni cobrar un percentatge de la morterada que guanya l´amic de l´alcalde?
    Competent es deure 600.000€ fent xorrades que no donen faena als del poble? O deixant el poliesportiu vigilat sols unes hores al dia en ple estiu?
    O fer una pista de padel que costa el doble del seu preu i que la facen mal?
    Ò posar una pantalla gegant que no es pot vore?
    Seguim???

    ResponderEliminar
  7. Per esta regla de 3 anem a fer-li pagar als xiquets del futbol lo que costa la seua gespa artificial, no?? Ale, que cada xiquet pare mig milió de pessetes este any per a la gespa

    ResponderEliminar