Tiempo Simat de la Valldigna

jueves, 7 de junio de 2012

Bando del divendres

1. Es recorda als pares de xiquets i xiquetes de 3 anys que s’han de matricular al col·legi públic, que poden portar la documentació fins el 14 de juny, de dimarts a dijous de 13:00h a 14:00h.

2. L’ajuntament informa que s’ha obert el termini per a sol·licitar plaça a «L’Escoleta de Simat» des del 8 al 22 de juny. La sol·licitud i la documentació descrita a les bases s’haurà d’entregar a l’Ajuntament.

3. L’ajuntament informa a tots els treballadors pertanyents al règim especial agrari que estiguen interessats a treballar el proper estiu passen a informar-se per l’ajuntament.

4. L’AMPA de l’IES Jaume II El Just i l’AMPA de l’IES La Valldigna, recorden a l’alumnat que es presenta a les proves de selectivitat, que tenen a la seua disposició un autobús per anar a València als exàmens. Mès informació i reserva de plaça a l’institut corresponent.

5. L’ajuntament informa que a partir de demà i fins el proper 18 de juny estarà obert el termini per a inscriure’s a l’Escola d’Estiu 2012, així mateix, les persones interessades a treballar a l’escola d’estiu com a monitors, hauran d’enviar els seus currículums al següent correu electrònic: «gerencia@grupovalesport.es». Més informació a l’ajuntament.

6. L’Ajuntament de Simat i La Mancomunitat de la Valldigna informa que el divendres a les 19:00h, a l’Almàssera del Reial Monestir de Santa Maria de la Valldigna, tindrà lloc la presentació del llibre «Valldigna. Noves dinàmiques territorials a debat», de Juan Tormo Flores.

7. L’Ajuntament i la Societat Unió Musical conviden al poble al 12 encontre de corals, que es celebrarà el dissabte a les 9:00h de la nit a l’església del Monestir, amb l’actuació de les corals de Pobla Llarga i de Simat.

8. L’Ajuntament informa que el nou horari de l’Ecoparc a partir del proper dilluns 11 de juny és de dilluns a divendres de 7h a 14h, i en dissabte de 8h a 13h.

9. L’Associació de Jubilats avisa als socis que ja poden passar a recollir el tiquet per al sopar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario